vlasitsne kardos eva

Az egyetemi diploma megszerzését követően, 2001. szeptember 1-jén kezdte el a Szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola – Alapfokú Művészeti Iskolában zenepedagógusi munkáját.

Azóta - egy rövid szünettel, amit a gyermekei születése miatt töltött otthon - iskolánkban dolgozik.
Az iskola tehetséggondozó munkájában a kezdetektől aktívan részt vállalt és ezáltal személye és tevékenysége tanítványai, kollégái és környezete számára ismert és elismert.

Tehetséggondozó munkája a különféle egyéni- és kamaraversenyek tekintetében rendszeres és kiemelkedő, így az általa felkészített diákok számos helyezést és díjat értek el.

Mint pedagógus és zongora korrepetitor maximális felkészültséggel, intellektuális és emocionális egységben tanítja és korrepetálja a növendékeket. Az évek során rendszeresen készítette fel növendékeit különböző versenyekre, a Sistrum Zenei Versenyeken négy alkalommal ért el tanítványaival nívódíjat, három alkalommal juttatta be tanítványait a Balassagyarmaton rendezett országos négykezes és kétzongorás versenyek döntőjébe, ahol kétszer második és egyszer harmadik helyezést sikerült elérniük. Öt növendéke tanult tovább Művészeti Szakgimnáziumban. Zenepedagógusként szakmai tudása, elhivatottsága, érzékenysége, partneri együttműködése, a közösségben betöltött szerepe példaértékű.

Korrepetitorként segíti más tanszakok felkészülését, regionális, országos és nemzetközi versenyeken vett részt zongorakísérőként, melyeken  többször is a zsűri korrepetitori különdíjjal jutalmazta. Rendszeresen szerepelt a zeneiskolai rendezvényeken is.

Vlasitsné Kardos Éva tanárnő kiemelkedő eredményei a 2017/2018-as tanévben:

  • -          XV. Országos Friss Antal Gordonkaversenyen, Szolnok – zongorakísérői különdíj;
  • -          Sistrum kamaraverseny – Farkas Botond, Lakatos András – Nívódíj;
  • -          Sistrum zongoraverseny – Farkas Botond – Kiemelt nívódíj;
  • -          XI. Országos Zongora Négykezes és Kétzongorás Verseny, Balassagyarmat – Farkas Botond, Lakatos András III. helyezés;
  • -          III. Közép Dunántúli Regionális Négykezes és Kétzongorás Fesztivál, Tatabánya – Kerti Júlia, Vidóczi Júlia – Kiemelt arany minősítés;
  • -          Farkas Botond felvétele a Szombathelyi Művészeti Szakgimnáziumba;
  • -          Farkas Botond szólóest