Kitüntetések

Szőllősi Balázs

szollosibalazsZenei tanulmányait Szombathelyen, a Bartók Béla Zeneiskolában, kürt tanszakon kezdte Buza Gáspár tanár úr növendékeként. Az 1989 - ben a III. Országos Kürtversenyen, III. helyezést ért el.
A szombathelyi Művészeti Szakközépiskola elvégzése után Debrecenben a Kodály Zoltán zeneművészeti Szakközépiskolában folytatta tanulmányait, majd a Debreceni Konzervatóriumban (ma Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar), kürttanári diplomát szerzett 2000-ben, Kökényessy Miklós tanár úrnál. Az Országos Főiskolai Rézfúvós és Ütőhangszeres Versenyen 2000-ben különdíjas lett. Az 1998/99-es tanévtől két tanéven át a berettyóújfalui Állami Zeneiskola részmunkaidős tanára volt.

2001-től 2009-ig Kőszegen, a Budaker Gusztáv Zeneiskolában tanított.
2002-2004-ig a Körmendi zeneiskolában volt részmunkaidős.
2004 óta tanít a Szombathelyi Bartók Béla Zeneiskolában.
2011-ben közoktatás vezetői szakvizsgát tett.
2009-2014-ig óraadó volt a Jánosházai Zeneiskolában.
2015-ben Győrben, a Széchenyi István Egyetem Varga Tibor Zeneművészeti Intézetében, Dr. Molnár Gyula tanár úrnál, tanári mesterszakos diplomát szerzett, kiváló minősítéssel.
Növendékei rendszeresen szerepelnek különböző országos és regionális versenyeken, szép eredményekkel. Az idei tanévben a VI. Jánossomorjai rézfúvós találkozó és minősítő versenyen (ami a Győr- Moson-Sopron megyei zeneiskolák regionális versenye) növendékei egy arany, egy nívó díjat és két különdíjat kaptak. Az idei Sistrum versenyen Nívó díjat kapott növendéke.
A XIII. Országos Kürtversenyen, Kisújszálláson, (márc. 4-6.) növendékei első és harmadik helyezést értek el, Szőllősi Balázs felkészítő tanári különdíjban részesült.
Szívesen muzsikál növendékeivel együtt, akár kamarazenéről van szó, akár fúvószenekarról.
Az ifjúsági fúvószenekar munkájában is aktívan részt vesz.

Horváth László

horvathlaszloZalaegerszegen kezdte zenei tanulmányait egy helyi ének-zene tagozatos általános iskolában. A zeneiskolában előbb furulyát tanult, majd 12 évesen gitározni kezdett. A gimnázium évei alatt - miközben egyiptológia szakra készült - hangszeres tanulmányait is kitartóan folytatta. A klasszikus zene mellett helyi underground zenekarokban is játszott, érdeklődése ekkor fordult a zenei pálya felé.

Deakne Marti 2013_3594

GRATULÁLUNK!

Deákné Csonka Márta

tanárnő november 30-án, szombaton kitüntetésben részesült.

 

Az Oboás Társaság Alapítvány Országos Szakmai Díját kapta meg Budapesten, az alapítvány 10 éves jubileuma alkalmából rendezett Tehetségnapon.

A Józsefvárosi Zeneiskolában rendezett programon saját növendékei is szerepeltek.

Gratulálunk a díjhoz és a növendékek sikeres szerepléséhez!

Igazgatóság

GRATULÁLUNK!


Földesi János·népzenei kitűntetése

kituntetes kituntetes_vasnepe

Mullerne_portre

Müllerné Janzsó Andrea 1984-ben szerezte meg zeneiskolai zeneelmélet, szolfézs és általános iskolai énektanári diplomáját a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Debreceni Tagozatán. 1984-től 2005-ig, Szombathelyre történő áthelyezéséig a sárvári zeneiskola tanáraként dolgozott. Kiemelkedően eredményes munkájáért 1989-ben miniszteri dicséretben részesült.
Zeneiskolánkban 2008. szeptember 1-től látja el a szolfézs tanszakvezetői feladatokat. Az iskolai és az iskolán kívüli rendezvényeken aktívan közreműködik. A Brenner János Általános Iskolában, vonzó emberi tulajdonságainak és példamutató munkájának köszönhetően élvezi zeneiskolai és általános iskolai kollégái bizalmát, elismerését.